3. elokuuta 2011

otsikko.

Pahoittelut, pää tosiaan löi tyhjää tossa otsikon kohalla...

Mitä teille kuuluu? :)
Tea saakeli, sen piti tulla maanantaina vielä koneelle postaamaan vikaa kertaa ennen kuin se lähtee Italiaan (mikä tapahtu eilen), mutta ei se kuulemma ehtinyt. Lähetti kuitenkin terkut teille kaikille lukijoille, joita on jo 5!! Tea palailee sieltä taivaallisen ruoan ja suklaasilmäisten poikien maasta maanantaina, ja toivottavasti pääsee sillon postailemaan!

Mä olin tänään stadissa moikkaamassa kavereita. Mariannen, Saran, Millan ja Helenan kanssa oli kivaa, käytiin mm. esplanadin puistossa istuskelemassa ja syömässä eväitä. Odotettiin paikalle vähän enemmänkin porukkaa, mut meidät feidattiin :( Oltiin sit ihan viisistään tyttöjen kanssa, ja oli ihan mukavaa kun nähtiin kuitenki aika pitkästä aikaa, riparilla sitä kai viimeks tuli nähtyä. Sieltäkään ei valitettavasti ole kuvia, tajusin vasta bussissa matkalla sinne että kamera oli jäänyt eiliseltä päälle (minä saakelin lahopää!!!) joten siitä oli loppunut akku.. No huomenna lupaan tehä kuvapostauksen, vaikkapa niistä parin viikon takasista ostoksista.

Anteeksi siis näistä melko tylsistä jorinapostauksista, huomenna tulee kunnon kamaa! Nyt katoilen TV:n ääreen, vaikka mun varsinainen hömppäohjelma Unelmien poikamiestyttö alkaakin vasta tunnin päästä ;)

2 kommenttia:

  1. tällä blogilla on ihana nimi!! banneriki on tosi kiva :)

    http://a-nnan.blogspot.com/
    ;)

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon! käydään tsekkailemassa sun blogi :--)

    VastaaPoista