9. syyskuuta 2011

it's raining men

Roosa täällä ruudun ääressä (vaihteeks). Luultavasti mennään ens viikolla joku päivä kuvaamaan Tean kanssa, toi ruska on nyt aika kivalla mallilla että meidän kuvaukset onnistuis paremmin. Saatte sitte vähän muuta lukemisen/kattelemisen aihetta kun nää mun iänikuiset jorinapostaukset :>

Oliski niin että satais miehiä........ Vettä tulee koko ajan ku saavista. Masentavaa. Tänään päivällä oli vielä ihan nätti keli, aurinko paisto ja oli lämmin. Nyt sataa kaatamalla. Tykkään kyllä syksystä, se on yks kauneimmista vuodenajoista ja sillon on ehkä kaikista kivoin kuvata, mut en yhtään tykkää ku sataa koko ajan. Semmoset kirpeet syyspäivät, ne on sitä jotain. Toivottavasti semmosia tulis nyt enemmän!
Mitäs muuta... Kuvia mulla ei tällä hetkellä oo, ton hemmetin sateen takia ei oo meinaan oikeen päässy kuvaamaan. Mut huomenna meen kavereiden kanssa stadiin, ehkäpä sieltä vois nappailla pari otosta :) Mun koneilukin on jääny aika vähäiseks sen takia kun oma kone tosiaan on paskana. Toivottavasti saisin ostettua pian uuden, sillä sain hankittua töitä!! Kävi tosi hyvä tuuri ;) Mut siitä lisää ehkä myöhemmin, nyt linnottaudun sohvan nurkkaan suklaan ja hyvän leffan pariin.

Hauskaa viikonloppua :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti