13. lokakuuta 2011

ole kuka olet, mut juoksemista älä lopeta

Heippa!

Oon tosi pahoillani ettei postailusta oo nyt oikein tullut lähiaikoina mitään, mut mun syyttävä sormi osottaa koulun suuntaan. Mulla oli ihan hirvee viime viikko; neljä vaikeeta koetta peräkkäisinä päivinä. Vähän siis tuntumaa lukiota varten, i guess. Mut nyt oon syyslomalla! Ens viikolla sit TET, meen päiväkotiin alle 4v ryhmään :3 tui. Can't wait! Saan siis olla yhen kokonaisen viikon pois koulusta. Ihanaa.

Tänään olin kultturelli, ja kävin äidin kanssa valokuvamuseossa ja yhessä äidin ystävän taidenäyttelyssä. Olin myös idiootti, koska olis ollu hyviä mahiksia saada kuvia syksysestä Helsingistä. Käytiin myös syömässä Chico'sissa (joskus sitä vaan tarttee roskaruokaa) ja oli kyl ihan taivaallinen burgeri verrattuna johonki mäkkärin kengänpohja juustohamppariin.

Huomenna lähen koko viikonlopuks Räfsön saareen, missä itseasiassa olin myös riparilla! Meen isosleirille sinne, viettämään laatuaikaa sinne jääkylmään meri-ilmaan :D Mut hei, hyvä seura lämmittää, vai mitä? ;D Sieltä sit saatte varmasti kuvia! Nyt mulla on vaan pari otosta we♥it.com:ista.


Öitä ja hyvät viikonloput ja maholliset syyslomat!

        oon ihan total gleek!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti