3. joulukuuta 2011

kolmas luukku

Höh. Petyin tänään kun avasin Fazer kalenteristani kolmannen luukun ja suklaa oli pahaa. Petyin myös kun katoin ulos eikä maa ollut vieläkään valkea.

Vaihdoin myös tohon bloggerin uuteen hallintapaneeliin, ja nyt oon taistellu viimeset kaks viikkoa sen kanssa siitä, kun se ei millään suostu näyttämään mulle niitä blogeja mitä luen.. Joudun lisäämään ne sinne uudestaan ja uudestaan ja sit ne on kadonnu kun kirjaudun uudestaan sisään.. En tiiä mitä mun pitäis tehdä!?!

Huih. Äänikin on ihan menny, kun harjottelin eilen yli kaks tuntia meidän joulujuhlaesitystä. Jännittää, koska biisi on aika vaativa. Sovituskaan ei mee ihan mun mielen mukaan, mut aina ei voi voittaa vai mitä? Kuunnelkaa biisi tästä. Tuttu biisi varmaan kaikille :) Pahoittelen äänenlaatua, en löytänyt (lue: jaksanut etsiä) paremman laatusta.

Kuviakaan mulla ei nyt oo teille, tää oli vähän tämmönen valitus postaus, mut koittakaa kestää. Mulla on nyt pikkuloma (maanantai ja tiistai vapaa itsenäisyyspäivän ansiosta), ja yritän keskittyy keskenerästen kouluhommien tekemiseen, mut yritän päästä postailemaankin kuvien kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti