1. tammikuuta 2012

first of the first

Heissan!

Se olis sit eka päivä ekaa kuukautta. Ihan hassulta tuntuu.. Jouluna ei tuntunu joululta, eilen ei tuntunu uudelta vuodelta.

Nyt selailen kamerasta epäonnistuneita tähtisädetikun kanssa leikittelyjä ja katon YLEltä Coldplayn live keikkaa!! Ai että rakastan tota bändiä <3 Sain joululahjaks niiden uuden levyn MYLOXYLOTOn. Nimi ei kuulemma tarkota mitään, surprise surprise. Tämä tai tämä on paras biisi levyltä. Toki ne kaikki on mielettömän hyviä!

Hups, eksyinpähän kunnolla puheenaiheesta ;) Tosiaan yritin eilen vähän kuvailla raketteja ja noita edellä mainittuja tähtisädetikkuja, failasin pahemman kerran, mutta oli silti hauskaa! Tässä kuitenkin muutama otos eiliseltä:

Siinäpä noi :) Yritettiin sydäntä tehdä, kaikki kuvat oli suunnilleen tollasia melkein juttuja. Säädin suljinaikaakin monesti ja käskin mallia tekemään hitaammin ymsyms, mutta sit ei jaksettu enää säätää. Ei se niin tärkeetä ollut. Ei olla mitään kauheen perinteikkäitä uuden vuoden juhlinnan suhteen, mut tehtiin me uuden vuoden tinatkin haha :D Iskä vaan innostu kauheesti ajatuksesta ku se löys tinaa jostain kaapinpohjalta. Toi joka on kädessä on mun, ja musta se näyttää vähän lohikäärmeeltä. Lie mitä se sitte mulle lupaa täksi vuodeksi, hah :D

Oliko teillä kiva uv? :)

ps huomasin, että oon saanut lisää lukijoita! JEI kiitos paljon ja tervetuloa! ♥

2 kommenttia:

  1. Huomasit salee et oon alkanu lukee sun blogii, haha ! :D Oli tosi LAME uv. :-(

    VastaaPoista
  2. Kyl kyl ;) Aijaa, nii kyl mullaki oli :/

    VastaaPoista