18. helmikuuta 2012

kultaiset kaaret

Morjenttes!

TET-viikko apteekissa takana. Oli tosi kivaa, ja saatan päästä sinne myös kesätöihin. Jes! En oikeen siellä saanu räpsiä kuvia, eikä tullu kyllä mieleenkään ottaa sinne kameraa mukaan. Mutta kokemus oli kaikenkaikkiaan tosi positiivinen, ja odotan innolla tietoa kesätyöpaikasta!

Nyt viikonloppu, ja perjantaina alko samalla hiihtoloma, jotkut sanoo talvilomaksi. Enpä kyllä aio hiihdellä, joten ehkä toi talviloma on luontevampi myös mun suuhun ;)

Tänään vietin lauantai-päivää Miljan kanssa shoppailessa ja mäkkiläskeilemässä. Monessa kaupassa oli vielä final sale, mutteihän sieltä mitään kokoja löytyny. Yks ihana neuletakki jäi ostamatta, koska oli liian iso. Harmittaa.. Onneks sain ostettua pari muuta kivaa juttua :)


ostokset:

huivi
H&M, alennus -50%, hintaa jäi 4,95!


paita
Ginatricot, 9,95.


Rakastuin molempiin. Oon välillä vähän pihi, ja mietin aika tarkkaan et mitä ostan, varsinki jos on arvokkaampi ostos. Huomaan et ostos on ollu tarpeellinen ja hyvä, jos alan heti suunnittelemaan sen ostettuani, että minkä kanssa sitä käyttäs ja millon jne. Kesällä toi paita tulee ehdottomasti saamaan kaverikseen kuluneet farkkushortsit ja valkoset gladiaattorisandaalit!

Nyt jatkan mun lauantaita herkkujen ja tv:n parissa. Hauskaa viikonloppua ja lomaa!

                                                           tää soi kaupoissa ja jäi mun päähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti