17. maaliskuuta 2012

muutos

Tsau!

Postaus on vähän jäänyt taas. Ootte varmaan kuullu ennenki ''tekosyyn'' ei inspaa, muttakun ei se periaatteessa ole tekosyy. Ei vaan kiinnosta toi sää enkä keksi uusia postausaiheita.
Lisäks oon ollu kohta kaks kuukautta kipee. Kävin tänään uudestaan lääkärissä (kävin pari kuukautta sitte) ja sain TAAS antibiootit kymmeneksi päiväksi. Masentaaaa. Toivottavasti yskä ja tukkosuus lähtee tolla.

Rupesin tossa yks päivä ajattelemaan vähän syvällisemmin tota, että miksi ei inspaa. Pistän sen aina sään tai jonkun muun asian piikkiin. Mutta aloin ajattelemaan, että se johtuu ehkä kyllästymisestä eli siis musta ihan itestäni. Niimpä päätin, että kunhan kevät tästä kunnolla puhkeaa eli joskus huhtikuussa, uudistan tän blogin ihan täysin nimeä myöten. Ehkä siitä saan uutta potkua tähän bloggaamiseen, koska en todellakaan halua tästä luopua. Tästä on tullu iso osa mun elämää, mut tarviin jonkun potkun joka saa tähän lisää kipinää! Tuun kyllä vielä varmasti postailemaan tässäkin kuussa, eikä siis tarkotuksena ole poistaa tätä blogia.

Onko teillä ehdotuksia muutoksen suhteen? Postausaiheita kenties? Risuja ja ruusuja otan mielelläni vastaan!

Viettäkää mukava lauantai ja loppuviikonloppu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti