1. toukokuuta 2012

!!!!!!

Oon melkein sanaton!!

Eilen oli niiiin mahtavaa! Mun niska on ihan sika kipee moshauksesta, jalat särkee pomppimisesta ja väsyttää hirveesti koska olin kotona puol neljältä aamulla. Mut kaikki tää oli niin sen arvosta ♥
Valmistautukaa kuvapläjäykseen ja sekavaan selitykseen:

Eli siis lähettiin kaheltatoista ajamaan kohti Kouvolaa. Ovet aukes jäähallilla kolmelta, ja bändit alotti soittamaan neljältä. Olin aluks vähän epäluulonen, koska en ollu koskaan kuullu yhestäkään bändistä. Päästiin huippupaikoille; ihan lavan eteen!

Gospelista monille tulee mieleen kuorolaulu ja halleluja. Tuolla oli kuitenkin kaikenlaista musaa heavystä räppiin ja folkkiin.

Oltiin siis siinä lavan ihan edessä, mahtavilla paikoilla. Oltiin seisty siinä semmoset neljä tuntia kun tuli Lilly, ja päätettiin lähteä vessaan ja syömään.


GODFM:


 

GODFM siis alotti shown. Ne soitti progressivista räppiä, jota sitte kolme poikaa räppäs
ja yks tyttö lauleli siellä taustalla. En ihan lämmenny tolle, koska se oli eka esiintyjä enkä ollu koskaan aikasemmin heitä kuunnellu. Ihan jees musaa kuitenki soittivat.

IDÄN IHMEET:

Kuvien määrästä varmaan jo huomasitte mikä oli mun lemppari :D Idän ihmeet iski täysillä, rakastuin niin tähän bändiin! Idareita sanottiin mm. folk sensaatioksi. Siinähän oli viulisti, kitaristi ja perkussiot. Kaikki pojista lauloi. Esiintyminen oli rentoa ja kreisiä ja musiikki ihan omaa laatuaan. Oli pakko ostaa niiden levy ja tommonen ihana kangaskassi. Kuunnelkaa!!

THEOCRACY:


Theocracy oli Yhdysvalloista tullut, ekaa kertaa Suomessa. Oli vähän Iron Maiden tyyppistä heviä. Ihan hyvä meininki oli, tuli moshailtua tässä tosiaan vähän, meininki tempas mukaansa. Hirveesti kiitteli yleisöä ja sano että tulis mielellään Suomeen uudestaanki.

RUUDOLF & KARRI KOIRA:


Yhen siedettävän kuvan sain napattua. Oltiin just tultu sieltä syömästä jne kun lavan eteen oli pakkautunut hirveesti teinejä, joten jouduttiin sinne jonnekki keskivaiheille jossa oli tosi ahdistavaa. Ruudolf oli muutenki ehkä päivän huonoin esiintyjä.

HB:


HB on Suomen yks menestyneimmistä gospel-bändeistä ulkomailla. Musa oli vähän Nightwish tyyppistä, eli raskaampaa sekin. HB:llä on suomen- ja englanninkielisiä kappaleita. Tääkin oli musta tosi hyvä, laulajalla tosi kaunis keijumainen ääni, ja se jotenkin sopi raskaaseen taustaan vaikka kuulostaa hassulta. Moshailtua tuli tässäkin.

LZ7:


LZ7 kohalla tunnelma räjähti. Niinkun tosta kauempaa otetusta kuvasta huomaa, väkeä oli eniten tossa vaiheessa. Musa oli biletyyppistä, vähän Black eyed peas tuli mieleen. Briteistä olivat siis tulleet, ja ihan mieletön tunnelma! Olin vähän aikaa siinä lavan edessä hyppimässä ja pomppimassa, kunnes tuli niin ahdistava ja kuuma olo, kun ihmiset meinas tulla päälle, että oli pakko lähteä sivummalle seuraamaan.

DEMON HUNTER:Illan pääesiintyjänä siis Demon Hunter, myöskin Yhdysvalloista tullut. Oli vähän suuremmat odotukset tähän bändiin, joka siis soittaa jotain hardcore metallia. Pettymys oli kuitenkin. Ja koska bändi alotti soittamaan 00.30, ei jaksanut enää hyppiä tai huutaa. Tyydyin seuraamaan sivummalta tätä, koska tosiaan ei jaksanut innostaa enää.


Mutta siis kaiken kaikkiaan ihan mahtava ilta oli, mieletön kokemus ja oon ihan varma, että meen ens vuonna uudestaan. Idän ihmeitä olis tarkotus mennä Maata Näkyvissä -festareille katsastamaan marraskuussa, kattoo miten se onnistuu.


Nyt lähen lepäilemään,

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti