2. heinäkuuta 2012

Aurinkoa ja urheilijamiehiä

Eilen tosiaan oltiin stadionilla kattomassa yleisurheilun EM-kisoja. Suomi ei niissä oikein pärjännyt, mutta muuten oli tosi hauskaa! Aurinkoa riitti, oli tosi kuuma, eikä lämpöä vähentänyt hottikset urheilijamiehet, jotka käppäili siellä ilman paitaa! :D

Tapahtuman nettisivuilla luki, että järkkärien ottaminen on kiellettyä. En sitte ottanu sitä mukaan, mutta eipä mun reppua edes tarkistettu porteilla... No, onneksi mukana oli kuitenkin äidin pokkari, jolla nappailin parit kuvat!


 Kotona ennen lähtöä, Suomen väreissä tietenki!

Meillä oli hyvät paikat, toi seiväshyppypaikka oli ihan tossa meijän edessä. Tosta lähti myös monta viestiä liikkeelle. Oltiin myös otettu kiikarit mukaan, niillä pysty kattelemaan kauemmaskin!


Meijän lähellä istui Viron norsumaskotti, ja vaikkei kisoissa tainnut yhtään virolaista kilpailijaa olla, niin norsu kyllä heilutteli tota lippua ihan tasapuolisesti kaikille! Oli varmaan kuuma tossa puvussa!


Kreikkalainen Filippidis meni ekalla yli! Ranskalainen Renaud Lavillenie tän seiväshypyn kuitenkin voitti, ihan uskomattomalla suorituksella! Ja voitti muuten mestaruuden toista kertaa peräkkäin.


Tosi kiva päivä oli, vähän paloin naamasta vaikka aurinkorasvaakin oli, mut semmosta sattuu. Ei ollu suomalaisten kisa tällä kertaa, mut aina ei voi voittaa. Hieno kokemus!

Nyt alan siivoilemaan huonetta, ettei Nanna saa sydäriä kun tänään tulee meille :D


Aurinkoista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hahha heii mistä sä oot ton ekan kuvan suomipaidan repässy?:D näyttää jotenki tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. Haha siis ei se oo Suomi-paita, se on ihan tommonen neule mikä on vaa sinivalkoraidallinen! Ostin sen h&m:ltä joskus vuos sitten :D

    VastaaPoista