13. elokuuta 2012

do it yourself

Jes!

Ekasta koulupäivästä selvitty kunnialla läpi! Päivä alko kymmeneltä, salissa oli pieni infotilaisuus ja sitten mentiin ryhmänohjaajan ja ryhmän kanssa luokkiin ja siellä sitten paljon lisää infoa. Huh, mun aivot räjähtää. Tietysti kakkos- ja kolmosluokkalaiset nasutti, eli kiusas meitä vähän, tähän tyyliin:


Huulipunalla siis meidän nassuja tuhrittiin, ja tuo kirkkovene ei ollut päivän ainoa saalis :D Onneks noi lähti kuitenkin päivän päätteeksi hyvin vedellä ja saippualla, ettei tarvinnut ton näkösenä mennä metroon ja Kamppiin jne!

Lupailin eiliselle sitä DIY-jutua, mutta koska olin aikalailla paniikin ja vaatekriisin vallassa, ei postailemisesta oikein tullut mitään. Nyt kuitenkin sain muokattua kuvat ja aikaiseksi tehä tän postauksen!

Kaivelin siis äidin vaatekaappia, ja löysin sieltä vanhan Levi's farkkutakin. Se oli mulle hihoista aika iso, ja leveydeltäänkin vähän turhan lötkö. Aluksi mun piti kaventaa hihoja ja irrottaa niistä palaset, mutta siitä olis tullut liian iso homma. Niimpä päätin napsasta hihat kokonaan pois, ja tehdä takista farkkuliivin!BEFORE:DURING:


AFTER:Huh, toi after kuva on aika kämänen, mutta ei toi ihan valmis oo vielä muutekaan. Vyötäröstä pitää kaventaa ja hihoja pitää siistiä. Mutta musta tosta tuli kuitenkin kiva, ja toi on ihan täydellisen värinenkin! Ehkä sitten paremmin tulevaisuudessa tulee näkymään joissain asukuvissa tms.

Nyt lähen nukkumaan univelkoja pois, jaksamisia kaikille koulun alkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti