6. elokuuta 2012

what goes around, comes around
MIKSI oon nykyään koko ajan shoppailemassa?! Jos ei muuta, niin tänä kesänä on ainaki tullu shoppailtua, huhhuh! Lupaan, että kohta nää ostoksien esittely postaukset loppuu :D

Marianne kysy mua tänään mukaansa stadiin farkkuja metsästämään ja makutuomariksi. Pari hassua juttua tarttui mukaan, mutta yhtään vaatetta en ostanut! Jee, oon ylpee itestäni! En kylläkään ostanut mitään, mitä lähin hakemaan, koska a) ne eivät vastanneet odotuksia ja b) niitä ei ollut enää jäljellä.

Nämä kuitenkin saivat rakastavan kodin:

Tekomokkaiset ballerinat, 9.95e - H&MNudehuulipuna sävy 17 Toffee, 7.50e - KICKS
Oikeasti vähän vaaleampi mitä kuvassa.


Semmosia. Lähin hakemaan näitä kenkiä, mutta ne ei näyttäneetkään ollenkaan niin kivoilta jalassa kuin mitä tossa kuvassa. Etsiskelin myös Potter kirjoja englanniksi, mutta missään ei tuntunu olevan niitä. Stokkan akateemisessa kirjakaupassa olis ollut, mutta huonon palvelun ja vähäisen ajan takia luovutin etsinnät. Tilaan ne sitte netistä!!

Ajattelin viikonloppuna toteuttaa tuon 30-lukija postauksen (vaikka teitä on jo 32! Ihanaa, kiitos!), joten LISÄÄ KOMMENTTEJA!

Huomenna lähen Nummelaan yheksi yöksi, torstaina ehkä pidetään kaveriporukalla vähän kesänlopettajais bileitä. Apua, enää yks viikko lomaa jäljellä!!

2 kommenttia:

  1. Tää on niin ihana ja persoonallinen blogi!(:

    http://foreverandalways-lotta.blogspot.fi/

    VastaaPoista