3. joulukuuta 2012

It's almost like I'm afraid

Päätin itsekin toteuttaa naked truth -haasteen, joka on Tyyliä metsästämässä blogista. Alkuperäisen haasteen löydät täältä. Naked truth -haasteen ideana on, että bloggajat laittavat itsestään meikittömiä ja muokkaamattomia kuvia.

Sorruin ennen usein itekkin siihen, että kauppaan tai kävelylle lähtiessä sutasin ripsaria ripsiin ja peiteväriä tummille silmän alusille. Mulla on aina ollut hyvä iho, ja on edelleen, joten mitään sen suurempaa tarvetta meikkivoiteen käyttämiseen ei ole ollut. Nykyään pystyn jo käymään kaupassa/kuntosalilla/lenkillä yms ilman meikkiä, mut kouluun lähteminen täysin meikittä on jo isompi kynnys. Entisessä koulussani olin vähän kiusattu ja erotuin massasta, joten peitin epävarmuuttani meikillä, josta on ollut vaikea päästä eroon. En nyt sano, että kokonaan pitäisi meikin käyttö lopettaa, mut mun mielestä sen ei pitäis olla itelleni niin suuri katastrofi jos vaikka joskus aamulla haluun nukkua pidempään ja jättää meikit pussiin. Tyttöjen pitäis opetella rakastamaan omia kasvojaan ja kehojaan sellaisina kun ne ovat, koska ne ovat hyvät just sellasina.


 Tässä kuvassa mulla ei ole tippaakaan meikkiä, ei sitten yhtään. Kulmat nyppimättä, väsynyt ja vieläkin vähän kipeä ja hiukset sotkussa. Toinen silmä vähän isompi kuin toinen. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja kauneus on aina katsojan silmässä. Mikä toisesta on rumaa, saattaa toisesta olla kaunista ja persoonallista. Muistakaa se ennen kuin arvostelette.

 Toivoisin, että mahdollisimman moni lukija jolla on blogi, tekis tän haasteen. Tää on musta erittäin kiinnostava ja terve juttu. Olkaa rohkeita, ootte kauniita just tollasina!


3 kommenttia:

  1. Ihana roosa! Oot niii beautiful.

    VastaaPoista
  2. Oot nii kaunis ja täydellinen just tollasena meikillä tai meikittä<3 Puspus oot rakas!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos rakkaat! Samoin te ootte upeita just tollasina <3

    VastaaPoista