19. helmikuuta 2013

materialismi onnellisuutta

Hello!

Oon nyt vihdoinkin kuumeeton. Käväsin perjantaina lääkärissä ja niinkun olin arvellutkin, mulla oli/on angiina. Nyt sitte napsin kymmenen päivää pahanmakusia antibiootteja. Pääasia kuitenkin että ne lääkkeet sain ja nyt oon paranemaan päin!

Juhlistin pikkusen tätä hyvää oloa eilen ja kävin vähän törsäämässä mun synttärirahoja. Täytin 17 tossa pari viikkoa sitten, ja täytyhän mun ostaa ittelleni muutama synttärilahja ;)

Tän näkösenä lähin liikenteeseen. Olin yksin kotona, joten en oikeen saanu ketään ottamaan asukuvia. Oon mielestäni oppinu tekemään melko täydelliset rajaukset silmiin, jes! Huh, noi mun hiuksetkin alkaa olla melko kulahtaneessa kunnossa. Luultavasti tällä tai ens viikolla kampaaja.

H&M 19,95e

Oi että. Tän täydellisyyden kotiutin vihdoin! Olin kattellu tota jo todella pitkään, bongasin sen vissiin ekaks nettikaupasta ja sit kävin Helsingissä koulun jälkeen metsästämässä tota, mut se oli loppu jokapaikasta. Nyt se sitten vihdoin löys tiensä mun hellään huomaan ♥
Ostin H&M:stä myös kulmakarvageelin (4,95e), mut en kokenu tarpeelliseks kuvata sitä.

Carlings 49,90 25e

Oranssin löllöneuleen pelastin Carlingsin alerekistä. Se oli ehkä vähän hätänen ostos, ja kaduin sitä pikkasen aluks, koska ale tuotteitahan ei voi palauttaa. Nyt kuitenkin ku oon kattellu sitä, ni päätin ostaneeni hyvän tuotteen. Toi on 20% villaa, joten se on kiva syksyllä ja näinä vikoina talvipäivinä.

Vagabond 79,90 55e

Aaaaaa!! Oon niin onnellinen, noitaki kenkiä olin kuolannu jo ties kuinka kauan. Sitte käveltiin kaverin kanssa K-Kenkään ja siellä ne nökötti hyllyssä tarjouksessa. Mikä tuuri?! En kestä. Noi on täyttä rakkautta. En malta oottaa kevättä et saan noi jalkaan!


Huh mitä löytöjä, oon tosi tyytyväinen ja onnellinen ja ah. Materialismi onnellisuus on kauheeta mut en voi sille mitään, et oon aina tosi ilonen onnistuneiden shoppailureissujen jälkeen. Nytki noi kengät nököttää tossa vieressä ja silittelen niitä aina välillä...... 
Postissa on myös yks H&M:n paketti odottamassa, apua.. Siitä lisää myöhemmin.

Ihanaa hiihtolomaa kaikille!

2 kommenttia: