18. maaliskuuta 2013

Södermalm

Terkut Tukholmasta!

Kotiin palattiin reissusta jo lauantaina, mutta mä nappasin laivalta mukaani jonkun vatsapöpön ja vietin lauantain ja sunnuntain vessassa... Hrrh, onneks nyt jo parempi olo, mut en silti vielä tänään uskaltanu mennä kouluun. Niimpä tulin postailemaan teille kuvia Söderistä, jossa käytiin siis koluamassa niitä kirppiksiä. Löydöistä kuvia myöhemmin.Ekana iltana käytiin kannella ottamassa upeita auringonlasku kuvia. Mulla olis ollu niitä monta, mutta tästä olis muuten tullu megapostaus. Saatte idean yhdestäkin! Käytiin buffetissa syömässä, ja jälleen jälkkäripöytä vei sydämeni.

Loput kuvat onkin sitten jo maista. Södermalm on tosi kiva paikka, suosittelen ainakin kerran käymään siellä keskustan sijaan! Sinne pääsee helposti metrolla punasta linjaa pitkin, Slussenin pysäkillä kannattaa hypätä pois. Keli oli mitä mahtavin; aurinko paistoi ja oli hyvä fiilis. Oltiin kunnon turisteja ja kuljettiin kartta kädessä koko ajan ;) Yhessä vintage liikkeessä portaikon katto oli täynnä tekokukkia. Tukholmassa ei ollut enää melkein yhtään lunta, joten oli vähän masentavaa palata takasin tänne takatalvi suomeen... Mut ei se mitään, kyllä se kevät on jo pikkuhiljaa täällä!

Kaiken kaikkiaan ihana reissu, ja tosiaan Södermalmia suosittelen kaikille! Kirppareilta tein kivoja löytöjä ja postailen niistä kunhan ehdin ne kuvata.

1 kommentti:

  1. Hei! Ihania kuvia, tuosta viimeisestä tulee ihan Pariisi mieleen. :)

    VastaaPoista