16. huhtikuuta 2013

For spring 2013

Aina kun mulla on tylsää, selailen nettikauppoja ja muotiblogeja. Bongailen sieltä kaikkia kivoja juttuja, joka on vaarallistakin, koska alan sit haluamaan kaikenlaista, mikä ei oo kauheen soveliasta mun opiskelijabudjetille.. Mut ainahan voi kuitenkin haaveilla, vai mitä? ;)

Siksi teinki teille kollaasin mun kevään must jutuista!


kynsilakka / essie
muut / H&M

Mintunvihreä on aikalailla tän kevään väri, ja itekkin oon siihen tykästynyt. Siks haluaisin tollasen pastellinvärisen kynsilakan, ja tietysti essieltä löyty just se täydellinen sävy. Valitettavasti ton hintaluokka on liian ylhäällä, mut enköhän löydä jostain halvemmankin vaihtoehdon.

Sitte bongasin tommoset paksupohjaset kenkulit ja rakastuin, tosin haluaisin noi ehkä sittenkin mieluummin valkosina. Ne verottais kukkaroa 19,90e verran.

Mustaa maksihametta oon metsästellyt jo kauan. H&M:lle ilmesty about kuukausi sitten muuten tollanen samanlainen, mut siinä oli sivussa halkiot. En tykänny niistä, joten mun sydän hypähti ilosta nähdessäni pari viikkoa sitten tän toisen mallin, joka on halkioton (onks se ees sana?). Hinta ehkä pikkasen kirpasi, mutta ei liikaa: 24,95e.

Myös pyöreät aurinkolasit ovat näkyneet tän kevään katukuvassa paljon, ja itekkin haluaisin semmoset yksilöt. Joko mustat tai sitte tollaset ''kirjavan ruskeet''. Näiden hinta on kohtuullinen 4,95e.Toivon, että saisin jostain käärästyä rahaa noihin ihanuuksiin, koska muuten en ehkä selviä tulevasta keväästä.... No ei nyt sentään, mut olishan se kiva jos nuo omistaisin!

2 kommenttia: