5. toukokuuta 2013

FIT FOR LIFE

Vielä muutama kuukausi sitten mun päässä pyöri ajatus kesäkuntoon pääsemisestä. Jotkut sanoo sitä myös bikinikunnoksi, mikä on sinänsä ihan loogista, koska kukapa ei haluais näyttää hyvältä biksuissa? Lueskelen paljon blogeja, ja joskus yön pikkutunneilla törmäsin jossain niistä semmoseen motivaatio postaukseen, että se kääns myös tämmösen sohvaperunan pään ympäri. Valitettavasti en enää muista, mistä blogista mä sen bongasin.. Mut siinä oli lause 'fit for life', joka jäi sitte kummittelemaan mun mieleen. Aloin pohtimaan, mitä järkeä tossa kesäkunnossa oikeestaan on? Sehän olis paljon järkevämpää kuntoilla ihan kunnon ja lihasten vuoksi, eikä siks että näyttäis hyvältä rannalla.


Oon ihan normaalipainonen, ehkä jopa hoikan puolellakin. Mut mun tarkotuksena ei todellakaan ole laihduttaa, vaan kohentaa mun kuntoa, joka ei tällä hetkellä vois olla huonompi. Kävelen pari kerrosta portaita ja puuskutan ku joku maratonin juossu.. Tottakai haluun myös vähän kiinteytyä ja kasvattaa lihaksia. Onhan se kivaa et vaatteetki istuu paremmin!Tietysti tavotteena on myös ruokavalion parantaminen, lähinnä liiallisen sokerin pois jättäminen. Syön ihan liikaa herkkuja, ja suklaata saattaa mennä helposti levy kerrallaan. Niin hyvää kuin se onkin, myös hedelmät ja marjat on ihania. Ylimmässä kuvassa tän aamunen aamupala maustamattoman jogurtin kanssa, nam! Myös smoothiet on maukkaita, terveellisiä ja helppoja tehä. Kokeilen myös vaihtaa kaiken viljan täysjyvään. En ala millekkään hulluille kuureille, ne ei oo mun juttu. Yritän vaan noudattaa sitä kultasta keskitietä tämänki asian kanssa :)
Luin myös tämmösen mahtavan jutun Kiitos hyvää -blogista. Siinä kerrotaan sitruunavedestä ja sen vaikutuksista elimistöön, ja olin aluks tosi skeptinen ton jutun suhteen. Päätin kuitenkin kokeilla ja pakko sanoa, että toimii! Kokeilkaa ihmeessä!


Halusin tulla kertomaan teille tästä mun pienoisesta elämänmuutoksesta, mutta älkää vimmastuko; tästä blogista ei ole tulossa liikuntapainotteinen, enkä aio hehkuttaa uudistunutta elämääni koko ajan. Käyn silti silloin tällöin hampparilla ja syön vieläkin suklaata. Ei sitä voi elämästä kaikkia nautintoja poistaa ;)

Aurinkoista viikkoa kaikille, pus!kuvat omia ja täältä

2 kommenttia:

  1. tosihyvä postaus!! tää on sitä mitä haluaa lenkiltä tullessaan lukea :) kiitos

    VastaaPoista