18. heinäkuuta 2013

Finds

Tiistaina aamusta käytiin äidin kanssa hietsun kirppiksellä, joka on nyt tän heinäkuun ajaksi siirretty kansalaistorille jonkun tapahtuman vuoksi. Kansalaistorihan on siis ihan siinä musiikkitalon kupeessa, joten sinne on helppo löytää. Kirpparilla oli paljon ihmisiä ja vaikka minkämoista kivaa tavaraa. Harmiteltiin äidin kanssa, että oltiin bussilla liikenteessä, koska astioita ei jaksanut raahata ilman omaa autoa kotiin. Ne jäi siis siltä kertaa ostamatta, mutta löysin kaikkea muuta kivaa:


Ristikoru - 7e

Tän korun löysin semmosen ilmeisesti romanitaustasen miehen pöydästä, ja se pyys tästä aluks 15 euroa... Toi seittemänkin on aika paljon kirppishinnaksi, mutta koska oon ettiny tollasta toooosi pitkään, olin tyytyväinen et sain sen tingittyä edes tohon seittemään euroon.


 Pellavapaita - 5e
Neule - 3,5e
Tekonahkasortsit - 8,5e

Näiden kanssa kävi tuuri; oltiin just lähössä pois kun jäätiin vielä nopeesti tutkimaan yhen naisen pöytää, jossa oli jotain kiinnostavaa. Tää nainen oli hirmu kiva ja kaivo mulle hetken jutustelun jälkeen noi sortsit jostain sen kassista, koska se sano että ne vois sopia mulle. No nehän sopi ja sain vielä tingittyä hinnankin kympistä tohon kaheksaan ja puoleen. Jee!


Ostin myös pastansäilytysastian, vanhan peltisen kahvipurkin ja yhen vinyylin, mutta jätin ne veljen luokse säilöön koska tosiaan oltiin bussilla liikkeellä. Haetaan ne myöhemmin, ja ehkä laitan niistäkin sitten jossain yhteydessä kuvia. Lähen viikonlopuks jälleen Emman luokse, tällä kertaa isomalla porukalla. 
Palaillaan siis ens viikolla, nauttikaa kesästä!

2 kommenttia: