29. heinäkuuta 2013

Wait what..?

Joopa joo. Lomaa on pari viikkoa jäljellä, ja meikäläinen päättää käyttää ajan hyödyksi sairastumalla kesäflunssaan. Älytöntä! Oon tässä nyt pari päivää niiskuttanut, yskinyt ja kuumeillut lievästi. En oo koskaan ennen ollut kesällä kipee, ja voin sanoo et tää on ihan kamalaa.
Sunnuntaina jaksoin sentään raahautua yhtiin rippijuhliin, vaikka kuumemittari näytti lämpöä aamulla. Eihän mun tarvinnut kuin vähän istua ja syödä kakkua.... Mulla oli päällä omasta mielestä tosi kiva asu, johon kuului Porvoon reissun ihana löytö;


Silkkihousut - Doris & Duke
Pitsipaita - Indiska
Kengät - Vagabond
Koru - H&M

Nimittäin noi silkkihousut... Kävin ekaa kertaa tuolla Doris & Dukessa, ja se on oikee paratiisi! Siellä myydään siis aitoa vintagea, ja sitten ihan normi kirppiskamaa plus söpöjä sisustusjuttuja. Rakastuin noihin pöksyihin heti niiden mukavuuden ja näyttävyyden ansiosta. Eikä ne maksaneetkaan kuin 14e vaikka tosiaan ovat 100% silkkiä. Auringonvalossa ne on tommoset tummanharmaat, ehkä vähän vivahtaa vihreään, mut varjossa melkein mustat. Me likey!

Yritän tässä nyt alkuviikon parannella itteäni, koska perjantaina olis lähtö saaristoon viikoksi isostelemaan. Voisin vaikka koittaa muistaa ajastaa teille pari postausta sille ajalle. Jee!

2 kommenttia: