13. kesäkuuta 2011

kohta alkaa viikon hiljaisuus.

Heipä hei ja anteeksi, ootte varmaan jo kyllästynyt mun turhanpäiväisiin jorinoihin.

Oltiin lauantaina siis veneilemässä Myrskykallio nimisessä paikassa. Oli ihana keli, mahtavaa seuraa ja tosi hyvää ruokaa! Päivän ainoa miinus oli, että mun koko kroppa kärtsäsi vaikka aurinkorasvaa oli :-( Ehkä ois pitäny lisäillä sitä päivän mittaan, koska hengattiin siellä aika pitkään. Merituuli vaan viilensi niin kivasti, ettei huomannut kuinka ihoa kuumotti..


Nyt on varsinkin pohkeet tosi kipeet, mutta ei se eilistä menoa haitannut! Oltiin äidin kanssa Helsinki Päivän ilmaiskonsertissa, jonka järjesti Radio Aalto. Siellä oli pari meidän lempibändeistä; Poets Off The Fall ja Happoradio! Ensin ei meinattu jaksaa lähteä, mutta onneksi lähdettiin. Oli ihan hemmetin hyvä meno, vaikka olikin tosi kuuma. Ostin Happoradion bändipaidan, makso 20e. Happoradiota päästiin vielä kattomaan vähän lähempää, joten oon erittäin tyytyväinen :)

No nytpä kuitenkin joudutte kestämään viikon ilman mua kun lähden huomenna rippileireilemään. Tullaan Tean kanssa kotiin samana päivänä, mutta molempien pitää levätä. Luultavasti kuulette meistä siis ensi viikon puolella. Tea tulee varmasti jakamaan meidän kanssa sen uskomattomia Ameriikan kokemuksia ;)
Pitäkäähän huolta itsestänne ja toisistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti