27. kesäkuuta 2011

kukkarollani on anoreksia

Päiviä!
Roosa täällä ylipirteenä kirjoittelee, viiden tunnin yöunet on tullu nukuttua. Huih. Tosiaan menin kahentoista maissa nukkumaan, heräsin viideltä tiiä sit mihin. Nukahdin uudestaan, mutta puolen tunnin päästä puolveljen herätyskello pärähtää soimaan. Saakeli, että sen pitikin lähteä niin aikasin töihin! Eipä siitä nukkumisesta sitten enää tullu mitään :C

Aamupäivän kulutin nettishoppailuun h&m:n aletuotteiden parissa. Löysin vaikka mitä kivaa, mutta melkein kaikista oli koot loppu. Ärsyttää olla tätä 34/36 koko luokkaa, jotka tietty loppuu aina ensimmäisenä. No, löysin kuitenkin aivan ihanan kukkamekon ja kivan laukun! Ne verotti mun lompakosta 22e ja rapiat, plus postikulut. Tänään sitten lähen vielä äidin kanssa shoppailemaan tästä kohtapuoliin. Se ei toivottavasti verota mun lompakosta enää yhtään enempää, vaan äidin. Onhan se hei kivaa kun mamma betalar! ;)


                                                                                              KUVAT hm.com

Tea istuu paraikaa bussissa suuntana Padasjoki. Mä taidan tästä alkaa pakkailemaan suuntana koti (iskältä siis lähden kotiin päin). Tää nyt oli tämmönen erittäin tärkeä ja kiinnostava postaus. Aurinkoista loppupäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti