26. kesäkuuta 2011

selvää jussia

Tea täällä kirjottelee. Vaihteeks. Melkeen tunnen syyllisyyttä kun Roosa yksin päivittelee tätä blogia, yhteispostaustakaan ei olla ehditty tehä pitkiin aikoihin! :( Eikä ehditäkään kun mä lähen huomenna riparille!
Innolla odotan, kaikki jotka sen on jo käyneet on kehunut ja sanonut että hauskaa oli. Itseäni vähän epäilyttää, mutta katotaan nyt... Ihan hauskaa siitä luultavasti tulee. :)

Juhannusta vietin porukoiden (mutsi, pikkuveli, mutsin uus mies ja sen tytär) kanssa Vierumäellä kuten sanoinkin sillon. Lähdettiin perjantaina ja päästiin heti hierontaan ja kasvohoitoon. Ensimmäinen oli ihanaa, hyvin osasi poika hommansa. ;) Jälkimmäinen oli välillä melko kivuliastakin mutta oli se sen arvoista, ihan joka viikko en kuitenkaan kosmetologille menisi, ainakaan mekaaniseen kasvojenpuhdistukseen... Sen jälkeen ei kuitenkaan saanut hikoilla joten se ilta meni telkkaria katellessa, jet lag kun paino vielä päälle. Käytiin kumminkin katsomassa kokkoa, hieno oli. Víinatonta meininkiä tietysti, äitini tuntien, mutta eipä se paljon haitannut kun niitä muita känniläisiä sillon, ja darraisia tänään katteli. Lauantaina mentiin aamulla Sinin (kaveri uintijoukkueesta sattu tulemaan samaan aikaan tonne) kanssa uimaan, ensiksi halliin, mutta sitten päätettiin mennä järveen kun ei ollut kunnon tilaa. Sään takia vesi oli aika jäätävää... Sitten syötiin, käytiin nopeesti salilla (ei hyvä järjestys) ja mentiin keilaamaan. Illalla mentiin vielä Sinin kanssa kattelemaan islanninhevosia sinne tallille. Tänään herättiin aikaisin, mentiin aamusalille ja sitten aamupalalle ja nyt ollaankin jo kotona. :)

Tämmönen ekstrasuperhypertärkee päivitys, joka varmasti kiinnosti kaikkia, mua ainakin. ;) Tämmöstä sitä tulee kun kukaan ei vastaa puhelimeen eikä oo mitään tekemistä muuta kuin vaatteiden peseminen. Pyykkimuija lähteekin siis tästä lukemaan ulos ja palvomaan aurinkoa kun sekin välillä ilmaantuu.
Heihei ja nähään viikon päästä! :)

1 kommentti: