23. elokuuta 2011

konfirmaatio

Hyvvee päivee!
Ruudun ääressä Roosa ja Tea, konfirmoidut 'aikuistuneet' neitokaiset. Ollaan reilu tunti kuunneltu musaa ja selailtu konffiskuvia ja naurettu mahat kippurassa muutamille loisto-otoksille... Niitä emme kuitenkaan teidän kanssa jaa vaan pari vähän edustavampaa kuvaa tulee tässä. ;)

Roosan konffis oli siis 14.8. :)


Roosalla oli siis Vilasta ostettu mekko ja aleksi 13:sta ostetut kenkulit, joita ei taida missään kuvassa oikein näkyä. Konffis oli hauska! Rahasaldoa kertyi 580e, josta jo satanen kulutettu :p Muffinsseja on vieläkin jäljellä, Roosa on syönyt niitä tässä parin viikon mittaan... Kaikki kuvat (c) Janne, Roosan serkku.

Ja Tean konffis oli 6 päivää myöhemmin 20.8. :)


Tean mekko oli (ehkä hieman lyhyehkö mutta kerrankos sitä... ;> ) aleksi 13:sta ja kengät oli vanhat, mutta taisi nekin olla samasta paikasta. Rahaa tuli 530 eukkia ja kummit antoi lahjaksi ihanan pienen valkokultaisen kristalleilla koristellun ristin. Konffis oli mukava ja oli kiva, että kaveritkin pääsi paikalle. :))

Nyt on siis naimalupa taskussa ja suunta kohti ILOA JA NAUTINTOAAA Jukka Poikaa lainaten. ;) Siispä kauniin päivän iltaa ja mielihyvää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti