6. elokuuta 2011

Kouvola - Imatra - Joensuu

Tsau!
Enpä sit eilen jaksanutkaan tulla enää koneelle tekemään sitä postausta, istuin pihalla iltaa iskän ja sen avovaimon kanssa. Sit kello olikin jo liikaa ja piti painua unille. Nyt kuitenkin voisin jakaa teidän kanssa nää 'mahtavat' kuvat, mitä ei ollutkaan niin paljon mitä mä luulin. Lisäks ne on vähän vääristä kohteista otettuja (useimmissa komeilee mun ihan oma pärstäni), mutta mitäs pienistä :D


Niinkus näette, kamaa oli vähän liikaakin neljän päivän reissulle... Mut mitä muutakaan voi kahelta naiselta odottaa? :D Tää siis meidän eteisestä just ennen lähtöä.

KOUVOLA
Kummitädin koira Micky. Suloinen otus :3

Peiliteini huoneessa jossa nukuttiin Kouvolassa...


IMATRA
Hotellihuone Imatran Cumuluksessa. Aika ankee, mutta onneks oltiin vaan yks yö :)

Turvaketjukin sieltä löyty.. Niinkun sanoin, vähän ankeeta, mut johtu suurimmaks osaks venäläisistä, jota siellä oli ku rannalla hiekkaa. Ihan sairaasti siis.

:)


JOENSUU
Äidin serkun ihana karvaturri Beni :3 Niinkus huomaatte, matka ainaki sisälsi söpöjä koiria!

 Pikkuserkun rippijuhliin lähössä.

Aah... Oli niin luksusta nukkua tässä sen huonon hotelliyön jälkeen!

 Juhlien tarjottavia.... Kakku oli ihan yhtä hyvää kun miltä näyttiki ;)


Käytiin pyörähtämässä myös Joensuun keskustassa, ja siitä virtas joki jonka nimeä en muista :)

Sää oli aika hurja kun ajettiin takasin. Yli kuus tuntia autossa istumista kävi kyllä kokemuksesta mun ei-niin-kärsivälliselle luonteelle...

Semmonen 'road trip' tuli tehtyä! Oli ihan hauskaa mut aika ärsyttävääki välillä ku oltiin joka paikassa vaan se yks yö, niin heti seuraavana aamuna piti taas pakata ja mennä uuteen paikkaan. Eniten ehkä nautin siitä autossa istumisessa, vaikka en tosiaan kärsivällien ookkaan. Mut oli kiva kattella vähän erilaisia maisemia kun mihin on yleensä tottunu!

Teillä kokemuksia road-tripeistä? Tai kenties postaus ehdotuksia? :))))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti