3. syyskuuta 2011

merci beaucoup

Äsh, en keksi mitään nasevaa alotusta tähän nyt.

Meillä oli hauska lauantaipäivä, vaikka välillä vähän satokin. Oltiin stadissa kahen maissa ja suunnattiin kulkumme finnkinolle, mut meidän huomion varasti Kampinaukion läheisyydessä oleva ranskalainen tori. Ootteko kuulleet? Siellä siis oli monenmoisia eri kojuja joissa myytiin mm. koruja, laukkuja, juustoja (tottakai), crêpe-lettuja, saippuaa jne. Käväistiin siellä kattelemassa ja napsimassa parit kuvat. Myöhemmin tultiin takasin kun noi crêpet alkoi himottaa. Ne on siis sellasia tosi ohuita ja isoja lettuja joihin saa valita jonkun makean täytteen. Nam!
Sen jälkeen shoppailtiin vähän Forumissa ja käytiin Kampissa kattomassa avajaismuotinäytöstä, kuolaamassa niitä miesmalleja... Ne melkein voitti crêpetkin ;) Sitten suunnattiin vihdoin sinne Finnkinoon ja käytiin kattomassa Roskisprinssi leffassa. Näyttelijät ois voinu valita paremminkin, ei ihan parhaalle tasolle yltäneet, mut muuten ihan kiva tarina ja semimukava fiilis jäi.
Ostin Greyn Anatomian neljännen tuotantokauden, ja nyt se kutsuu mua..... Ihan selvästi. Joten katoilenpa tästä kattelemaan sitä ja mussuttamaan loppuja leffakarkkeja. Huomenna kirpparipostausta :--)
Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti