3. syyskuuta 2011

the first thing on my mind is SHOES

Heipsun ja anteeksi!
Mulla on nyt ollut postausväli aika pitkä, johtuen monista tekosyistä, kuten flunssasta ja koulusta. Mut ihan oikeesti en oo päässyt postaamaan mun vanhan koneen takia. Se heittäytyy jostain syystä tosi vaikeeks aina kun kirjaudun bloggeriin..... Hankinnassa olis uus, mutta ehkä vasta joulun puolella. Nyt oon iskällä joten pääsen postailemaan ihan normaalisti. Yritän postailla vaikka äidin koneelta ens viikolla tai jos ollaan Tealla niin sieltä :)

Tänään(kin) ollaan Tean kanssa menossa stadiin shoppailemaan ja ehkä leffaan. Sunnuntainahan ollaan siis menossa sinne Valtteriin. Ei olla koskaan käyty siellä, joten vähän jännittää et miten löydetään :D Ostoslistalla siis olis vähän tämäntyyppiset kengät:


Anetella oli melkeinpä samanlaiset, tosin mokkaiset ja korko oli erivärinen. Kuolattiin molemmat Tean kanssa niiden perään. Musta kuitenkin tuntuu, ettei kirppikseltä löydy ketään niin hullua joka myisi ton tyyppisiä kenkiä... Pidetään kuitenkin toiveet korkealla vai mitä? :D


Nyt alan meikkailemaan ja sitä rataa, tuun vielä illalla postailemaan päivästä, toivottavasti nyt parempien kuvien kera :----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti