18. marraskuuta 2011

perjantaina kaupunki on kirkkaana

Perjantai, ja meiksi pääsi koneelle!

Mitä teille kuuluu? Mulle ihan hyvää, vähän koulu painaa päälle kun nyt jo joulutodistukseen tulee osa päättöarvioinneista. Huih. Se kuulostaa kauheen lopulliselta ja pelottavalta. Toivottavasti kaikki sujuu kuitenkin hyvin, ja pääsen siihen lukioon mihin haluaisin. Ei mulla kyl onneks mitään huolia ton keskiarvon suhteen oo kun se on kuitenki päälle ysin :)

Anyways, konettaminen on tosiaan jäänyt vähemmälle niinkus tiedätte, mutta pääsin äidin koneelle ja ajattelin tulla jorisemaan ja ilmottelemaan, että olen elossa :) En tiiä saanko kuvia mistään kaivettua tähän postaukseen, katotaan, katotaan...

Luin just äskön iltalehden sivustoja ja bongasin uutisen jossa luvattiin Etelä-Suomeen lunta sunnuntaiksi!! Wohoo! Mä oon kyllä sen verran pessimisti, et oon aikalailla varma, ettei sitä lunta sada vielä sillon, mut toivoisin kovasti et sitä tulis pian. Oon kesäihminen, mut kyllä mä rakastan talveaki. En oikeestaan vihaa mitään vuodenaikaa, joitain tiettyjä asioita vaan eri vuodenajoissa. Ja sit jos tulis lunta ni pääsis laskeekki! Oijoi, ja pulkkamäkeen <3 Millasia tuntemuksia teillä on lumen/talven suhteen?

                        talvihan on myös sitä aikaa kun saa lököillä takan edessä kuuman kaakaon kanssa :3

Noniin, löytyhän sieltä yks kuva, arkistojen kätköistä.. :P

Nyt lähen kattelee TV:tä. Lokoisaa viikonloppua teille toivottaa kokeisiin pänttääjä!

3 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama noitten vuodenaikojen suhteen, kaikki käy, mut jotkut asiat ärsyttää. Mihin lukioon muuten haluisit? :)

    VastaaPoista
  2. Mm :) No mä haluisin Sibelius-lukioon, mut jos en pääse ni sitte Tapiolaa. Entäs sä? :)

    VastaaPoista
  3. oi! mä haluun torkkeliin! eli helsingin kuvataidelukioon, tai sitten just tapiolaan tai kaunisten tai kunkkuun :DD mut torkkeli ois niinku number 1 :)

    VastaaPoista