12. marraskuuta 2011

yellow diamonds in the dark

Moikka! Marraskuukin on jo melko pitkällä :---) Toivottavasti kohta satais jo lunta, oon kyllästynyt tähän harmauteen ja synkkyyteen. Mitä teille kuuluu? Ootte jo tietosia mun koneongelmista, joten pääsen aika harvoin nykyään postailemaan :C Joulun jälkeen asiaan pitäis tulla muutos!

Oivoi, oon ihan hurahtanut tähän biisiin! Musavideo on vähän hullu, kuitenkin kaunis ja omalla tavallaan koskettava. En vaan oo ihan varma tosta sanomasta. Käyttäkää huumeita? Toivottavasti ei.

ANYWAYS, meidän koulun kaikki ysiluokat oli eilen Helsingin messukeskuksessa metsä-, elmo- ja kädentaitomessuilla. Oli ihan hauskaa, en ollu ennen käyny messukeskuksessa niin oli ihan siistiä nähdä sekin paikka :) Päätin että messuilla pitää käydä useemminkin, tosin sellasilla jotka itteään kiinnostaa enemmän. Toki metsä on ihana asia, mut en jaksais sitä ainaista ilmastonmuutoksesta ja saasteista paasaamista, vaikka onhan sekin tietysti tärkeä asia. Mut täytyykö sitäki joka tuutista tunkea... NO mutta, tässä vähän kuvia sieltä kuiteski!

                                                    vikassa kuvassa komeita kavereita ;)

Siellä oli myös tollanen Outlet expo, jossa myytiin kaikkea merkkitavaraa suht halvalla. Siellä näky kaikenlaisia messutarjouksia, ja siellä oli mm. meikkejä, vaatteita, koruja yms. myytävänä. Ite en saanu ostettua mitään, koska olin varannu rahaa mukaan vaan joulujuhla-asun shoppailuun. Kuinkas kävikään, en löytänyt sitäkään mistään :C Kierrettiin Tean kanssa vaikka kuinka monet kaupat, mut no luck. No, aina ei voi voittaa. Tähtäimessä olis kuitenki Akseli tai Valtteri, jospa sieltä vaikka löytyis jotaki kivaa :)

Nyt alan leipomaan kakkua isänpäiväksi (jota me vietetään jo tänään tietystä syystä), ja yritän saada siitäkin kuvan laitettua tänne! Hauskaa lauantaita ja toivotelkaa iseille huomenna onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti