31. tammikuuta 2012

eilen hän huomasi että seinästä irtoaa maali

Terse!

Huii kun tuolla ulkona on kylyyymä! Meidän mittari näytti aamulla -17,5 astetta! Kauhee himo päästä laskemaan vaikka en kamoja omistakaan, mutta ei kyllä näillä pakkasilla. Ehkä ens viikolla jos säät vähän lämpenis :)

Tsekkailin tänään YFU:n ja EF:n sivuja, eli siis vaihtoon olis kauhee hinku. Lähtisin luultavasti lukion toisen luokan jälkeen, koska se olis mun mielestä järkevin vaihtoehto. Ei jäis opiskelut kauheen kesken, ja voisin kirjottaa heti kun tuun. Ainoo ongelma on, etten osaa päättää lähtisinkö Ranskaan vai Britteihin? Rakastan molempia, tosin en oo kummassakaan koskaan käyny. Onko teillä kokemuksia kummastakaan maasta? Ihan vaan vaikka matkailun näkökulmasta. Help needed!


                                   Kysymys siis kuuluukin; Eiffel torni vai Big ben?


ps. Huomenna alkaa helmikuu, eli virallisesti enää kuukausi kevääseen!

2 kommenttia:

  1. No mä oon käynyt Lontoossa ja en ihan hirveesti tykänny :D siel on ihan valtavasti ihmisiä ja jotenki se ilma siellä oli sellasta raskasta ja "likasta". Mut toisaalta siel on tosi erilaisia ja omaperäsiä ihmisiä, et ei ainakaan tarvii miettiä etteikö tulis hyväksytyks :DD Mut en osaa sanoa, että millasta siellä olis sitten asua. Enkä myöskään osaa verrata noita maita/kaupunkeja kun en toisessa oo käynnyt :( Mut mitä oon kuullu nii esim.Parsiisissa ku Milla kävi nii oli kauheen "hienostuneita" ihmisiä :D Anteeks tää romaani :DD

    VastaaPoista
  2. Eieii ku ihanaa et laitoit romaanin! :D Ja kiitti ku jaksoit kertoo :) Nii mut en välttämät just Lontooseen menis ku jos vaihtoon lähtee ni saattaa joutuu ihan minne päin maata tahansa. Mut joo harkitsen ;) Kiitooos!

    VastaaPoista