21. huhtikuuta 2012

pilvet matkaavat kotiin

Viikonloppuja teillekki!

Oon ollu ahkera ja heilunu kameran kanssa, vaikka perjantaina satokin koko päivän. Huomiseks luvattu +15!!! Sormet ja varpaat ristiin, että se pitää paikkaansa.
Pitemmittä puheitta niiden kuvien pariin:

perjantai:

Eli perjantai blaaah, ulkona sateli. Lähin iskälle ja otin tietty frendit mukaan. Ilta meni siis löhöillessä.

tänään:

 

Oltiin Miljan kanssa stadissa. Metsästettiin mulle kevätkenkiä, koska en oikeen vielä viitti käyttää niitä mun valkosia Converseja. On vielä niin kurasta. ANYGAY, käytiin Kampissa ja Forumissa ja jokapaikassa ja alettiin jo turhautumaan mun nirsoon makuun sekä kokojen puuttumiseen plus hintojen budjetista ylittymiseen. Lopulta kuitenki bongattiin Stadium ja ostin sieltä kahellakympillä Warpit. Ostin myös ton kuvassa näkyvän raitahuivin kympillä Anttilasta :D Muita ostoksia en sitte ehtinykkään kuvaamaan, ei valo riittäny ku tulin kotiin. Ehkäpä sitte huomenna. Ton Chiquita kassin löysin meijän keittiön laatikosta, ja se oli musta vaan niin siisti että oli pakko ottaa käyttöön!

Huomenna mulla on aikanen herätys. Lähen leirin ekaan ennakkotapaamiseen, ja siis toimin siellä isosena. Hihii jännittää ja oon tosi innoissani!


Nyt Frendejä ja unta palloon, huomisiin!

2 kommenttia:

  1. Oot niin söpö iloinen pieni! Ja pisamat on ihania. Toivottavasti tuleva viikonloppu ois oikeesti lämmin ja aurinkoinen ==)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) niin on, mäki tykkään pisamista. Perjantaiks on kyl luvattu sadetta, mut eihän ne lupaukset aina pidä paikkaansa ;)

    VastaaPoista