17. kesäkuuta 2012

shoppings

Meillä ainakin sataa kaatamalla, joten tartuin kameraan ja kuvailin niitä Tukholman ostoksia:
Nää on ostettu ihan laivalta, semmosesta trendi kaupasta. Oli pakko ostaa, koska nää makso vaan 60e, ja oli siis jotain 15e halvemmat kuin Suomen kaupoissa!

Toppi, Cubus
Cubuksella oli semmonen ale, että kaikki normaalihintaset vaatteet oli -30%! Toi toppi on ihanan värinen, pehmeetä materiaalia ja sen oikee hinta oli 149kr eli 14,90e. Ei sille siis jääny hinnaks oikeen mitään!


Shortsit ja vyö, Cubus
Nää shortsit vilahtikin jo siinä viime postauksessa mun päällä. Ne on tommoset löysät, ja kangas tuntuu pellavalta, mut kyllä se ihan puuvillaa on. Toi vyö tuli näiden shortsien mukana, mut sen saa onneksi myös irrotettua. Olisko näille jääny alennuksen jälkeen hintaa jotain 5,90e?Verkkarit, Cubus
Nämä myöskin Cubukselta :D Ihanan pehmeetä materiaalia ja tosi mukavat päällä! Hintaa en muista.


Neule, Carlings
Tää ihanan värikäs vaatekriisiaamujen pelastaja oli myös alennuksessa, 50% pois. Hintaa jäi 175kr eli 17,50e. Tuolla Tukholman Carlingsissa sai ihan hemmetin hyvää palvelua! Myyjät puhu todella hyvää englantia, ja etti äidillekki farkkuja varmaan puol tuntia hermostumatta. Suosittelen!


Tottakai laivalta kannattaa myös aina ostaa kosmetiikkaa. Ostin ton Escadan Rockin Rio hajuveden, joka on makea ja ihana kesätuoksu! Koska ostin isomman koon, sain kaupan päälle tollasen pienemmän sexy graffiti hajuveden.


Käytiin äidin kanssa laivan giftshopissa kattelemassa tuliaisia kotiin vietäviksi. Bongasin tämmösen hauskan magneetin, joka makso vaivaset 2.50e. Mun huone on aina sotkunen, joten toi kuvaa mua tosi hyvin!


Semmosia. Rahaa meni, mut niin oli tarkotuskin. Seuraavaks haluisin lähtee koluumaan kirppiksiä. Pitää varata siihenkin joku kiireetön kesäaamu.

10 kommenttia: