26. maaliskuuta 2013

kolme pientä sanaa


Vietin siis mahtavan viikonlopun ihanassa seurassa. Käytiin käppäilemässä Päijänteen jäällä ja paahtamassa vaahtokarkkeja, saunottiin ja juteltiin.
Mua vaan harmittaa se, että oon sairastellut nyt viime aikoina tosi paljon. Sairastin hiihtolomalla angiinan johon söin antibiootti kuurin, sit ennen Tukholman reissua olin kuumeessa, Tukholman reissun jälkeen sain vatsataudin, josta on nyt viikko. Sunnuntai yönä heräsin ja huomasin, että taas oli kova kuume. Nyt on pää täynnä räkää eikä oo kuume vieläkään hellittänyt. Koeviikko alkaa kohta, eikä olis kauheesti vara olla pois koulusta mut minkäs teet.. Torstaina olis lähtö Himokselle pääsiäistä viettämään, joten saa nähdä pääsenkö mäkeen ollenkaan vai joudunko tyytymään mökissä makoiluun. Pitää vaan ahkerasti juoda finrexiniä, ja jossei huomiseenkaan mennessä oo helpottanut, niin lähteä lääkärille tutkimaan, että mikä mua oikein vaivaa?!

No anyways, kuvailin tänään ne Tukholman ostokset, ja ajastan teille postauksen niistä. Onpahan jotain mitä lukea ennen ku palaan Himokselta maanantaina.

Munarikasta ja hauskaa pääsiäistä kaikille! ;)

1 kommentti: