29. maaliskuuta 2013

LoppisKäytiin siis Tukholmassa Emman kanssa, tarkemmin sanottuna Södermalmilla. Se on saari, ja yksi Tukholman kaupunginosista. Sinne pääsee helposti metrolla punasta linjaa pitkin, kun hyppää Slussenin (tai Mariatorgetin) pysäkillä pois.
Götgatan on Söderin shoppailukatu, josta löytää mm. Vilan, Weekdayn, Monkin, American Apparelin yms. ja monia hauskoja pikkuputiikkeja. Kadulla on lisäksi paljon ravintoloita ja kotoisia kahviloita.
Siellä on myös pari hyvää loppista (=kirppis) joilla käytiin; Myrorna, Emmaus sekä Emmaus vintage. Myrorna sijaitsee Götgatanin ihan loppupuolella, kun taas Emmaukset alkupuolella. Olikin ihan hauskaa kävellä katu päästä päähän ja ihailla samalla Tukholman katumuotia! Molemmat noista kirppiksistä muistuttaa suomen UFF:ia ja ehkä vähän fidaakin. Emmauksissa myytiin lähinnä vaatteita, mutta Myronasta löytyi myös mm. astioita, vanhoja vinyylilevyjä sekä kirjoja. Emmaus ja Emmaus vintage sijaitsevat ihan vierekkäin, mutta pakko sanoa, että toi ''vintage'' liike oli vähän pettymys. Olihan siellä paljon vanhaakin tavaraa, mutta myös esim. ginan ja h&m:n vaatteita.

Jaarittelut sikseen, tässä löydöt:


 TOPPI Emmaus  n.11e

Hinnat on siis arvioituja, koska ne oli merkitty vain kruunuissa ja nuo on mun arvauksia siitä paljonko ne olis euroissa. Tää söpö pilkullinen toppi on älymukava päällä, tosi kevyttä materiaalia ja aionkin usein liihotella kesällä toi päälläni!


TAKKI Emmaus  n.2e

Tää oli löytökasassa, jossa kaikki vaatteet oli 2e. Toi on siis vaalean harmaa, kuva ehkä vähän vääristää. Liukuvaa materiaalia ja tosi ohut, joten saan sen vasta loppukeväästä käyttöön. Tykkään kuitenkin paljon!


MEKKO Emmaus  n.12e

Tää trikoomekko oli kanssa tosi mukava päällä, ja tykästyin tän tyttömäisyyteen. Käytän kesällä paljon mekkoja, joten tätäkin tulen ulkoiluttamaan usein. Hintataso tuolla Emmauksella oli vähän korkea kirppikseksi, mut niin on UFF:issakin.


NEULE Myrorna  n.6,50e

Tämmönen vähän löysä neule löytyi Myrornasta, jossa hintataso oli puolestaan vähän alhaisempi. Siihen on tehty tommonen raitaefekti käyttämällä eri neulontatapaa. Toi on yllättävän lämmin ollakseen pelkkää puuvillaa. Äiti ja Emma naureskeli mulle, kun tajuttiin, että toi on viides tai kuudes valkonen neule jonka omistan..... Mulla on ilmeisesti niihin joku pakkomielle :D


HOUSUT Myrorna  n.6,50e

Henkarissa nää näyttää vähän tyhmiltä, mut on päällä tosi kivat! Chino tyyppiset, mut vähän jäykempää kangasta. Tykkään hirmusesti siitä, että noi on raidalliset ja vähän löysät. Näistä pöksyistä tulee kyllä mun kevään hitti!


REPPU Emmaus vintage  n.8e

Just kun oltiin lähössä pois tuolta vintage puolelta, bongasin nahkarepun joka oli tämän repun päällä. Se oli niin huonossa kunnossa, etten olis maksanu edes tota kaheksaa euroa, ja siitä pyydettiin jotain kakskymppiä. Sit onneks huomasin tän ja rakastuin. Siinä on musta kivat värit ja toi etutasku on tosi kätevä, eikä hintakaan kirpassut! Se on myös yllättävän tilava, ja mun koulukirjat mahtuu sinne helposti.


Mun mielestä ihania löytöjä, ja suhteellisen halvallakin! Kävästiin myös American apparellilla, mut sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Ei viittitty tuhlata aikaa perus ginaan tai muihin, koska ne löytyy kuitenkin suomesta.
Suosittelen kaikille tota Götgatania, hirmu kivoja kauppoja ja tosiaan sieltä bongaa jos jonkinlaista tyyliä, jota mielenkiinnolla kyllä kattelee! Käykää vaikka kurkkaamassa Götgatanin nettisivut :)

2 kommenttia:

  1. Oih sä löysit kyl paljo kaikkee ihanaa! :> Pitäs saada itekki aikaseks noitten ostosten kuvailu.

    VastaaPoista
  2. Nii löysin :) hah joo jaksaa jaksaa ;)

    VastaaPoista