25. kesäkuuta 2011

i know that you like my style

TÄÄLÄ ROOSA MORO

Mulla oli siis alkoholiton juhannus, hengailin ihan vaan kotona äidin kanssa ja söin kaikkea ihanaa. Tuo alkoholi ei yleensäkään kuulu hirveesti mun elämään, ihan vaan tällee sivuhuomautuksena :)

Mulla on tosi tylsää, joten ajattelin tehdä postauksen mun tyylistä. En oo muutenkaan tainnut hirveesti siitä teille vielä jorista, joten nyt on oiva tilaisuus kun te kaikki ootte siellä darraisina koneiden ääressä ;)

ELI,
tykkään pukeutua ihan omanlaisesti, pistän päälle mitä huvittaa. En seuraa muotia oikeestaan millään lailla, mut kyllä tuolla H&M, gina tricot jne. kaupoissa tulee käytyä. Mun yksi lempikaupoista on kuitenkin Indiska. Siellä vaan on niin ihanan persoonallisia ja kauniita vaatteita! Kirppareitakin koluan sillon tällön, mm. UFFissa oon käynyt ja sitten jossain satunnaisissa paikoissa. Yhdistelen melko paljon uutta ja vanhaa. Tykkään paljon printeistä ja kuoseista. Rakastan käyttää värejä, niitäkin yhdistelen välillä vähän miten sattuu. En hirveesti kato että sopiiko joku väri toisen kanssa, heitän vaan päälle jos näyttää kivalta. Mitään värisekamelskia en kuitenkaan käytä, vaan korkeintaan kolmea väriä kerrallaan, ja nekin on yleensä mietitty niin että samaa väriä on esim. kengät ja paita, niin että asussa on jotain yhtenäisyyttä :>

                                       
 1. Toppi vanhaa H&M mallistoa, housut ryöstin äidiltä.
2. Ylisuuri pitsineule Jackpotin vanhaa, farkkulegginsit Ginatricot, paita Gina, kengät DinSko, laukku Glope Hope.

3. Juhannus asu! Neule sama ^, maksimekko Onlystä.
4. T-paita H&Mn vanhaa, farkut samoin; reijät niihin väsäsin itse. Legginsit siellä alla joku Citymarket?



Oon ihan hurahtanut kynsilakkoihin, vaikka mulla onkin yleensä melko lyhyet kynnet. Mun meikkipussista löytyy mm. kirkkaan punaista, turkoosia, keltasta ja hopeen väristä kynsilakkaa. Lakkailen niitä pari kertaa viikossa vähän asujen ja fiilisten mukaan. Tällä hetkellä ne on punaset.
Koruja rakastan myös älyttömästi, ja niitäkin yhdistelen melkein asuun kuin asuun. Lempparini on tällä hetkellä joku ikivanha värikäs helminauha, johon oon kiinnittänyt avaimenperäksi tarkoitetun norsun. Sitten sain mammaltani pitkään jo mieltä kaihertanut pöllö korun, jonka bongasin jossain kaupassa. Olin ikionnellinen kun se oli lukenut mun ajatukset ja hankkinut mulle sellaisen! Kesäisin mä tykkään solmia erilaisista langoista rannekkeita ja pidän niitä mun ranteessa. Värikkäät nauhat piristää kivasti tylsää/yksiväristä asua! Sitten yhdistelen niihin mm. vanhoja kelloja jotka ei toimi, nahkanauhoja ja esim. riparilla tehdyt rukoushelmet.

                                  Sormus on äidin vanha luokkasormus. Sitä käytän aina oikean käden keskisormessa.

Kenkiä mulla on melko monet. Kesäsin käytän ballerinoja ja tennareita, joskus korkokenkiä. Tällä hetkellä mulla on käytössäni kukalliset varrettomat tennarit valkoisella pohjalla. Ne on ihanat, löysin ne DinSkosta. Tuolta ylempää löydätte ne (tosin epäselvänä) kuvasta. Sitten kaapistani löytyy kirkkaan siniset ballerinat, punaiset ballerinat, valkoiset ja sitä rataa. Monta eri väriä! Kengät piristää mun mielestä kanssa asua, jos se on muuten yksinkertainen. Niistä mulla ei valitettavasti ole kuvaa tähän hätään :C

Meikkiä käytän kohtalaisen vähän. Kesällä varsinkin tulee käytettyä tosi vähän, sanoisinko minimaalisesti. Harjaan ripsiin vähän ripsiväriä ja sipaisen huulirasvaa tai -kiiltoa huulille ja menoks! Joskus laitan eyelineriä korostamaan silmiä, tai sitten teen kissamaiset rajaukset jotka jatkuu luomen yli. Riippuu asusta!
Talvella peiteväriä tummiin silmänalusiin ja ihon ongelmakohtiin, harjaan kulmat ja värjään ne. Sitten tietty ripsiväriä. Väriä vähän poskillekin antaa aurinkopuuteri. Mulla on senverran hyvä iho, ettei mitään meikkivoiteita tartte käyttää, onneksi näin. Joskus kutosella sorruin siihenkin, vaikkei oikeasti ollu mitään tarvetta. Onneks oon kasvanut tästä vaiheesta yli ;)



Huijui, tulipas tästä pitkä! Anteeks, iski yhtäkkiä jäätävä inspis. Seuraavaan postaukseen voisin lisäillä vähän niitä riparikuvia, mutta enpä taida jaksaa tehdä sitä ihan tähän perään. Muttamutta, toivottavasti saitte jotain haisua mun omituisiin vaatevalintoihin tästä postauksesta :--)

Siispä huomisiin, meiksi katoilee nyt katsomaan frendejä! :--)
I'll be there for you....

1 kommentti:

  1. vähän kivoja kuvia ja toi pöllökoru on tosi hieno(:

    http://dontgiveup-sini.blogspot.com/

    VastaaPoista