10. heinäkuuta 2011

all those sweet memories

Huhhui kun on ulkona kuuma! Mitä ootte puuhailleet näinä hellepäivinä? Meillä on tänään Tean kanssa aikomus lähteä uimaan, mutta ensin pistetään postausta torstaista ja perjantaista.

Torstaina siis oltiin leffassa katsomassa Bad Teacher, jossa näytteli mm. Cameron Diaz sekä Justin Timberlake. Leffa oli todella hyvä ja hauska, vaikka Roosan isoveli varoittelikin että sitä ei ollut kehuttu. Kannattaa mennä kattomaan, suosittelemme! ;) Sen jälkeen mentiin sitten Roosalle yöksi ja pistettiin herätyskello soimaan 02.50. Suunnitelmissamme oli lähteä about neljän kilsan päähän eräälle järvelle kuvaamaan auringonnousuun.
Unta oli pallossa n. 2 tuntia kun lähdettiin polkemaan hieman rikkinäisillä pyörillä järvelle. Kylä oli ihanan rauhallinen ja uninen, jopa moottoritie oli hiljaa! Päästiin perille about neljän aikaan ja aloitettiin kuvaaminen. Vesi oli yllättävän lämmintä, vaikka ilma oli +13 asteista. Se tuntuikin tosi hyytävältä sen jälkeen kun oltiin tultu vedestä pois... Kuvattiin siis siellä lähiympäristössä ja lähdettiin parin tunnin jälkeen pois. Takaisin Roosalla oltiin 06.35. Syötiin aamupalaa ja hipsittiin takasin nukkumaan. Reidet ja peppu oli kipeät (johtuen huonoista renkaista sekä satulasta), mutta kyllä kannatti reissu tehdä kun tuli näin hienoja kuvia!
Roosaa ei tällä kertaa huvittanut heilua mallina, joten Tea sai kastella itsensä ja vaihdella asuja kuvaajan mielen mukaan. Lopputulos on varsin onnistunut, vai mitä?

Huomenna meidän ois tarkotus lähteä Lintsille. Roosa ei oo ihan varma vielä, että uskaltaako ottaa kameran sinne mukaan, tarkka kun on noista tavaroistaan. Jos uskaltaa, niin kuvia varmasti tulee! Hauskaa loppupäivää! :)

Loppuun vielä kuva väsyneistä, mutta tyytyväisistä tytöistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti